SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
10
4. Relation Between Ergosterol and Various Mycotoxins in Different Cheeses
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, sa.4, ss.895-900, 2020 (Hakemli Dergi)

6. WHICH ONE MAY BE THE BEST QUALITY PARAMETER OF RISKY FOODS IN TERMS OF MOLD: AFLATOXINS, PATULIN, OCHRATOXIN A AND ERGOSTEROL
Journal of International Scientific Publications
, cilt.6, sa.1, ss.159-169, 2018 (Hakemli Dergi)
7. High Performance Liquid Chromatographic Method for the Determination of Patulin in Oil-based Products: Cheese Approach
Austin Chromatography
, cilt.4, sa.1, ss.1-4, 2017 (Hakemli Dergi)
9. Gıdalarda Hidroksimetilfurfural (HMF) Oluşumu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.40-55, 2014 (Hakemli Dergi)
10. Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.108-117, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2