Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 1

1. Zillmann'ın Uyarma Transferi Teorisi Kapsamında Gastronomi

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.91-92, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. Yeşil Pazarlama ve Gastronomi

Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-75, 2024

2. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1

Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.127-143, 2023

3. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.145-167, 2023

4. Giffen Paradox and Irish Cuisine Culture

Current Approaches and Trends inTourism Science, İ.Yazıcıoğlu, A. Işın & Ö. Yayla, Editör, SRA Academic Publishing, Klaipeda, ss.157-171, 2023
Metrikler

Yayın

22

Atıf (Diğer Toplam)

3