Dr. Öğr. Üyesi Hilal KESKİN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Kent Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
1.
Zillmann'ın Uyarma Transferi Teorisi Kapsamında Gastronomi
Mil B.
,
Keskin H.
,
Kaya M.
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.91-92, (Özet Bildiri)
Kitaplar
4
1.
Yeşil Pazarlama ve Gastronomi
KESKİN H.
,
KAYA M.
Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-75, 2024
2.
İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1
KAYA M.
,
KESKİN H.
Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.127-143, 2023
3.
İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2
KAYA M.
,
KESKİN H.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.145-167, 2023
4.
Giffen Paradox and Irish Cuisine Culture
KESKİN H.
,
KAYA M.
Current Approaches and Trends inTourism Science, İ.Yazıcıoğlu, A. Işın & Ö. Yayla, Editör, SRA Academic Publishing, Klaipeda, ss.157-171, 2023
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
22
Atıf (Diğer Toplam)
3