Dr. Öğr. Üyesi Hilal KESKİN


Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

Eğitim Bilgileri

2019 - 2023

2019 - 2023

Doktora

Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

2016 - 2019

2016 - 2019

Yüksek Lisans

Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

2012 - 2016

2012 - 2016

Lisans

Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2023

2023

Doktora

Dijital gastronomi ve yöresellik kavramlarının yaratıcı yıkım teorisi bağlamında planlı eskitme açısından incelenmesi

Balıkesir Üniversitesi

2019

2019

Yüksek Lisans

Coğrafi işaretli yöresel gıdaların turistik destinasyon pazarlamasına etkileri – Balıkesir ili örneği

Balıkesir Üniversitesi

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Kent Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2020 - 2024

2020 - 2024

Araştırma Görevlisi

İstanbul Kent Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. Zillmann'ın Uyarma Transferi Teorisi Kapsamında Gastronomi

Mil B., Keskin H., Kaya M.

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.91-92, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Yeşil Pazarlama ve Gastronomi

KESKİN H., KAYA M.

Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-75, 2024

2023

2023

2. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1

KAYA M., KESKİN H.

Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.127-143, 2023

2023

2023

3. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2

KAYA M., KESKİN H.

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.145-167, 2023

2023

2023

4. Giffen Paradox and Irish Cuisine Culture

KESKİN H., KAYA M.

Current Approaches and Trends inTourism Science, İ.Yazıcıoğlu, A. Işın & Ö. Yayla, Editör, SRA Academic Publishing, Klaipeda, ss.157-171, 2023