Eğitim Bilgileri
2019 - 2023
2019 - 2023Doktora
Balıkesir Üniversitesi, Türkiye
2016 - 2019
2016 - 2019Yüksek Lisans
Balıkesir Üniversitesi, Türkiye
2012 - 2016
2012 - 2016Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2023
2023Doktora
Dijital gastronomi ve yöresellik kavramlarının yaratıcı yıkım teorisi bağlamında planlı eskitme açısından incelenmesi
Balıkesir Üniversitesi
2019
2019Yüksek Lisans
Coğrafi işaretli yöresel gıdaların turistik destinasyon pazarlamasına etkileri – Balıkesir ili örneği
Balıkesir Üniversitesi
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Unvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
İstanbul Kent Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
2020 - 2024
2020 - 2024Araştırma Görevlisi
İstanbul Kent Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. Zillmann'ın Uyarma Transferi Teorisi Kapsamında Gastronomi
Mil B., Keskin H., Kaya M.
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.91-92, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. Yeşil Pazarlama ve Gastronomi
KESKİN H., KAYA M.
Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-75, 2024
2023
20232. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1
KAYA M., KESKİN H.
Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.127-143, 2023
2023
20233. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2
KAYA M., KESKİN H.
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK ERKAN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.145-167, 2023
2023
2023