-
2024 - Devam Ediyor Doktora
İstanbul Kent Üniversitesi, Sanat Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2021 - 2024 Yüksek Lisans
Yeditepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Kültürü, Türkiye
-
2014 - 2018 Lisans Çift Anadal
Yeditepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2012 - 2017 Lisans
Yeditepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 Yüksek Lisans
Modifying the visual-texture complexity of foods to direct consumers' attention toward more sustainable options: Turkish rice pudding 'sütlaç' as a case
Yeditepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Kültürü
-
B1 Orta İngilizce