B. MİL And M. TEZEL, "Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması," 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , vol.1, Nevşehir, Turkey, pp.239-249, 2019
MİL, B. And TEZEL, M. 2019. Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması. 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 239-249.
MİL, B., & TEZEL, M., (2019). Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması . 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.239-249). Nevşehir, Turkey
MİL, Burak, And MUSTAFA TEZEL. "Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması," 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2019
MİL, Burak And TEZEL, MUSTAFA. "Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması." 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.239-249, 2019
MİL, B. And TEZEL, M. (2019) . "Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması." 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.239-249.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Burak MİL And author={MUSTAFA TEZEL}, title={Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte Restoranları Uygulaması}, congress name={4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={239-249} }