H. S. BATU Et Al. , "Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.108-117, 2014
BATU, H. S. Et Al. 2014. Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3 , 108-117.
BATU, H. S., AŞAM, E., & DİKİCİ, A., (2014). Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, 108-117.
BATU, Heysem, EREN AŞAM, And ABDULLAH DİKİCİ. "Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, 108-117, 2014
BATU, Heysem S. Et Al. "Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.108-117, 2014
BATU, H. S. AŞAM, E. And DİKİCİ, A. (2014) . "Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.108-117.
@article{article, author={Heysem Suat BATU Et Al. }, title={Gıda Teknolojisinde Bakteriyosinler ve Yeni Gelişmeler}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2014, pages={108-117} }