Atıf Formatları
Kan Şekerini Etkileyen Besinler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. YILDIRAN Et Al. Kan Şekerini Etkileyen Besinler. 2016: Klas Matbaacılık2008, pp.0

YILDIRAN, H. Et Al. 2008. Kan Şekerini Etkileyen Besinler . Klas Matbaacılık, 2016.

YILDIRAN, H., AKBULUT, G., YILDIZ, E., & MERCANLIGİL, S. M., (2008). Kan Şekerini Etkileyen Besinler . 2016: Klas Matbaacılık.

YILDIRAN, HİLAL Et Al. Kan Şekerini Etkileyen Besinler . 2016: Klas Matbaacılık, 2008

YILDIRAN, HİLAL Et Al. Kan Şekerini Etkileyen Besinler . Klas Matbaacılık, 2008.

YILDIRAN, H. Et Al. (2008) Kan Şekerini Etkileyen Besinler . 1st edn. 2016: Klas Matbaacılık.

@book{book, author={HİLAL YILDIRAN Et Al. }, title={Kan Şekerini Etkileyen Besinler}, publisher={Klas Matbaacılık}, year={2008} }