Atıf Formatları
Profesyonel Aşçılık
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. MİL, "Etleri ve Av Etlerini Pişirme," In Profesyonel Aşçılık , Ankara: Nobel Yayıncılık, 2019, pp.475-503.

MİL, B. Etleri ve Av Etlerini Pişirme. 2019. In Profesyonel Aşçılık , Nobel Yayıncılık, Ankara, 475-503.

MİL, B., (2019). Etleri ve Av Etlerini Pişirme. Profesyonel Aşçılık (pp.475-503), Ankara: Nobel Yayıncılık.

MİL, Burak. "Etleri ve Av Etlerini Pişirme." In Profesyonel Aşçılık , 475-503. Ankara: Nobel Yayıncılık, 2019

MİL, Burak. "Etleri ve Av Etlerini Pişirme." Profesyonel Aşçılık , Nobel Yayıncılık, 2019, pp.475-503.

MİL, B. (2019) "Etleri ve Av Etlerini Pişirme", Profesyonel Aşçılık . Ankara: Nobel Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Burak MİL}, chaptertitle={Etleri ve Av Etlerini Pişirme}, booktitle={ Profesyonel Aşçılık}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={Ankara},year={2019} }