Atıf Formatları
Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. MİL And E. DENK, "Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği," 4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , AFYON, Turkey, pp.11, 2015

MİL, B. And DENK, E. 2015. Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği. 4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , (AFYON, Turkey), 11.

MİL, B., & DENK, E., (2015). Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği . 4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ (pp.11). AFYON, Turkey

MİL, Burak, And ERKAN DENK. "Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği," 4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, AFYON, Turkey, 2015

MİL, Burak And DENK, ERKAN. "Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği." 4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , AFYON, Turkey, pp.11, 2015

MİL, B. And DENK, E. (2015) . "Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği." 4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , AFYON, Turkey, p.11.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Burak MİL And author={ERKAN DENK}, title={Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği}, congress name={4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ}, city={AFYON}, country={Turkey}, year={2015}, pages={11} }