Atıf Formatları
YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. ERBİL And E. İNCE KARAÇEPER, "YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ," Journal of Silk Road Tourism Research , vol.3, no.1, pp.1-23, 2023

ERBİL, K. And İNCE KARAÇEPER, E. 2023. YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ. Journal of Silk Road Tourism Research , vol.3, no.1 , 1-23.

ERBİL, K., & İNCE KARAÇEPER, E., (2023). YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ. Journal of Silk Road Tourism Research , vol.3, no.1, 1-23.

ERBİL, KÜBRA, And Ecem İNCE KARACEPER. "YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ," Journal of Silk Road Tourism Research , vol.3, no.1, 1-23, 2023

ERBİL, KÜBRA And İNCE KARAÇEPER, Ecem İ. . "YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ." Journal of Silk Road Tourism Research , vol.3, no.1, pp.1-23, 2023

ERBİL, K. And İNCE KARAÇEPER, E. (2023) . "YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ." Journal of Silk Road Tourism Research , vol.3, no.1, pp.1-23.

@article{article, author={KÜBRA ERBİL And author={Ecem İNCE KARACEPER}, title={YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ}, journal={Journal of Silk Road Tourism Research}, year=2023, pages={1-23} }