Atıf Formatları
Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. BATU And H. S. BATU, "Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri," Akademik Turizm Analizi Dergisi , vol.5, no.1, pp.55-66, 2024

BATU, A. And BATU, H. S. 2024. Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri. Akademik Turizm Analizi Dergisi , vol.5, no.1 , 55-66.

BATU, A., & BATU, H. S., (2024). Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri. Akademik Turizm Analizi Dergisi , vol.5, no.1, 55-66.

BATU, ALİ, And Heysem Suat BATU. "Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri," Akademik Turizm Analizi Dergisi , vol.5, no.1, 55-66, 2024

BATU, ALİ And BATU, Heysem S. . "Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri." Akademik Turizm Analizi Dergisi , vol.5, no.1, pp.55-66, 2024

BATU, A. And BATU, H. S. (2024) . "Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri." Akademik Turizm Analizi Dergisi , vol.5, no.1, pp.55-66.

@article{article, author={ALİ BATU And author={Heysem Suat BATU}, title={Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri}, journal={Akademik Turizm Analizi Dergisi}, year=2024, pages={55-66} }