Atıf Formatları
Gastronomide Transformasyon
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. KESKİN Et Al. , "İnsanlık 2.0," In Gastronomide Transformasyon , Detay Yayıncılık, 2021, pp.27-37.

KESKİN, H. Et Al. İnsanlık 2.0. 2021. In Gastronomide Transformasyon , Detay Yayıncılık, 27-37.

KESKİN, H., Çakır, G., & Ersin, H., (2021). İnsanlık 2.0. Gastronomide Transformasyon (pp.27-37), Detay Yayıncılık.

KESKİN, Hilal, Gülsultan Çakır, And Hüseyin Ersin. "İnsanlık 2.0." In Gastronomide Transformasyon , 27-37. Detay Yayıncılık, 2021

KESKİN, Hilal Et Al. "İnsanlık 2.0." Gastronomide Transformasyon , Detay Yayıncılık, 2021, pp.27-37.

KESKİN, H. Çakır, G. And Ersin, H. (2021) "İnsanlık 2.0", Gastronomide Transformasyon . Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Hilal KESKİN Et Al. }, chaptertitle={İnsanlık 2.0}, booktitle={ Gastronomide Transformasyon}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={},year={2021} }