G. AKBULUT And B. YILMAZ, "Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü," Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular , vol.2, no.3, pp.33-39, 2016
AKBULUT, G. And YILMAZ, B. 2016. Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü. Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular , vol.2, no.3 , 33-39.
AKBULUT, G., & YILMAZ, B., (2016). Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü. Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular , vol.2, no.3, 33-39.
AKBULUT, Gamze, And BİRSEN YILMAZ. "Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü," Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular , vol.2, no.3, 33-39, 2016
AKBULUT, Gamze And YILMAZ, BİRSEN. "Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü." Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular , vol.2, no.3, pp.33-39, 2016
AKBULUT, G. And YILMAZ, B. (2016) . "Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü." Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular , vol.2, no.3, pp.33-39.
@article{article, author={Gamze AKBULUT And author={BİRSEN YILMAZ}, title={Hastane Malnütrisyonunun Önlenmesinde Yemek Hizmetlerinin Rolü}, journal={Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik - Özel Konular}, year=2016, pages={33-39} }