Atıf Formatları
Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. G. VATANDOST MADEN And E. İNCE KARAÇEPER, "Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta)," Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi , vol.7, no.1, pp.31-42, 2024

VATANDOST MADEN, E. G. And İNCE KARAÇEPER, E. 2024. Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta). Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi , vol.7, no.1 , 31-42.

VATANDOST MADEN, E. G., & İNCE KARAÇEPER, E., (2024). Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta). Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi , vol.7, no.1, 31-42.

VATANDOST MADEN, EMİR, And Ecem İNCE KARACEPER. "Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta)," Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi , vol.7, no.1, 31-42, 2024

VATANDOST MADEN, EMİR G. And İNCE KARAÇEPER, Ecem İ. . "Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta)." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi , vol.7, no.1, pp.31-42, 2024

VATANDOST MADEN, E. G. And İNCE KARAÇEPER, E. (2024) . "Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta)." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi , vol.7, no.1, pp.31-42.

@article{article, author={EMİR GAMZE VATANDOST MADEN And author={Ecem İNCE KARACEPER}, title={Gastronomi Çalışmalarında Alternatif Reçete Geliştirme: Vegan, Vejetaryen ve Laktozsuz Panna Cotta (Alternative Recipe Development in Gastronomy: Vegan, Vegetarian, and Lactose-Free Panna Cotta)}, journal={Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi}, year=2024, pages={31-42} }