Atıf Formatları
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KAYA And H. KESKİN, "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2," In Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Nobel Akademik Yayıncılık, 2023, pp.145-167.

KAYA, M. And KESKİN, H. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2. 2023. In Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Nobel Akademik Yayıncılık, 145-167.

KAYA, M., & KESKİN, H., (2023). İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2. Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli (pp.145-167), Nobel Akademik Yayıncılık.

KAYA, Münevver, And Hilal KESKİN. "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2." In Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , 145-167. Nobel Akademik Yayıncılık, 2023

KAYA, Münevver And KESKİN, Hilal. "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2." Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Nobel Akademik Yayıncılık, 2023, pp.145-167.

KAYA, M. And KESKİN, H. (2023) "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2", Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli . Nobel Akademik Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Münevver KAYA And author ={Hilal KESKİN}, chaptertitle={İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-2}, booktitle={ Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={},year={2023} }