Atıf Formatları
HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. S. Batu, "HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , vol.8, Muğla, Turkey, pp.724-727, 2024

Batu, H. S. 2024. HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Muğla, Turkey), 724-727.

Batu, H. S., (2024). HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ . 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.724-727). Muğla, Turkey

Batu, Heysem. "HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Muğla, Turkey, 2024

Batu, Heysem S. . "HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Muğla, Turkey, pp.724-727, 2024

Batu, H. S. (2024) . "HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Muğla, Turkey, pp.724-727.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Heysem Suat BATU}, title={HATAY MUTFAĞININ FONKSİYONEL GIDA ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, congress name={8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2024}, pages={724-727} }