Atıf Formatları
Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. MİL, "Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek," III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu , Antalya, Turkey, 2009

MİL, B. 2009. Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek. III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu , (Antalya, Turkey).

MİL, B., (2009). Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek . III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Antalya, Turkey

MİL, Burak. "Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek," III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2009

MİL, Burak. "Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek." III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu , Antalya, Turkey, 2009

MİL, B. (2009) . "Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek." III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Burak MİL}, title={Yemek Pişirmeden Gastronomiye Uzanan Bakış Açısıyla Küreselleşen Yemek}, congress name={III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}}