M. KAYA And H. KESKİN, "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1," In Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 2023, pp.127-143.
KAYA, M. And KESKİN, H. İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1. 2023. In Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 127-143.
KAYA, M., & KESKİN, H., (2023). İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1. Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli (pp.127-143), NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK.
KAYA, Münevver, And Hilal KESKİN. "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1." In Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , 127-143. NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 2023
KAYA, Münevver And KESKİN, Hilal. "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1." Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, 2023, pp.127-143.
KAYA, M. And KESKİN, H. (2023) "İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1", Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli . NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK.
@bookchapter{bookchapter, author ={Münevver KAYA And author ={Hilal KESKİN}, chaptertitle={İç Anadolu Bölgesi Peynirleri-1}, booktitle={ Türkiye'nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli}, publisher={NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK}, city={},year={2023} }