A. BATU And H. S. BATU, "Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History," Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.12, pp.61-69, 2024
BATU, A. And BATU, H. S. 2024. Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History. Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.12 , 61-69.
BATU, A., & BATU, H. S., (2024). Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History. Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.12, 61-69.
BATU, ALİ, And Heysem Suat BATU. "Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History," Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.12, 61-69, 2024
BATU, ALİ And BATU, Heysem S. . "Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History." Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.12, pp.61-69, 2024
BATU, A. And BATU, H. S. (2024) . "Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History." Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.12, pp.61-69.
@article{article, author={ALİ BATU And author={Heysem Suat BATU}, title={Çatalhöyük Gastronomy Culture: The First Known Culinary Practices in Anatolia (Türkiye) and World History}, journal={Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi}, year=2024, pages={61-69} }