A. S. YALÇIN Et Al. , "Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, 2011
YALÇIN, A. S. Et Al. 2011. Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi. 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Adana, Turkey).
YALÇIN, A. S., GEDİK, G., YILMAZ GÖLER, A. M., & BİÇİM, G., (2011). Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi . 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Adana, Turkey
YALÇIN, AHMET Et Al. "Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Adana, Turkey, 2011
YALÇIN, AHMET S. Et Al. "Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, 2011
YALÇIN, A. S. Et Al. (2011) . "Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET SUHA YALÇIN Et Al. }, title={Siyah ve Yeşil Çaylardan Hazırlanan Jellerin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi}, congress name={23. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}}