U. TANDOĞAN Et Al. , "Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.4, pp.2380-2402, 2021
TANDOĞAN, U. Et Al. 2021. Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.4 , 2380-2402.
TANDOĞAN, U., DİNÇEL, B., & MİL, B., (2021). Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.4, 2380-2402.
TANDOĞAN, UĞUR, BATUHAN DİNÇEL, And Burak MİL. "Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.4, 2380-2402, 2021
TANDOĞAN, UĞUR Et Al. "Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.4, pp.2380-2402, 2021
TANDOĞAN, U. DİNÇEL, B. And MİL, B. (2021) . "Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.4, pp.2380-2402.
@article{article, author={UĞUR TANDOĞAN Et Al. }, title={Restoran İşletmeleri İçin Bir Mobil Uygulama Önerisi ve Öneriye Yönelik Tutumların Belirlenmesi}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2021, pages={2380-2402} }