Atıf Formatları
Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. KESKİN And M. KAYA, "Yeşil Pazarlama ve Gastronomi," In Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar) , Ankara: Detay Yayıncılık, 2024, pp.56-75.

KESKİN, H. And KAYA, M. Yeşil Pazarlama ve Gastronomi. 2024. In Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar) , Detay Yayıncılık, Ankara, 56-75.

KESKİN, H., & KAYA, M., (2024). Yeşil Pazarlama ve Gastronomi. Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar) (pp.56-75), Ankara: Detay Yayıncılık.

KESKİN, Hilal, And Münevver KAYA. "Yeşil Pazarlama ve Gastronomi." In Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar) , 56-75. Ankara: Detay Yayıncılık, 2024

KESKİN, Hilal And KAYA, Münevver. "Yeşil Pazarlama ve Gastronomi." Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar) , Detay Yayıncılık, 2024, pp.56-75.

KESKİN, H. And KAYA, M. (2024) "Yeşil Pazarlama ve Gastronomi", Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar) . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Hilal KESKİN And author ={Münevver KAYA}, chaptertitle={Yeşil Pazarlama ve Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar)}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2024} }